Support Investment Értékpapír-ügynöki Kft.

Hírek

Hírek

Napi rendszerességű részvénypiaci összefoglalókat tartalmaz.

 

Erste Reggeli

Napi rendszerességgel megjelenő reggeli kiadvány, mely globális áttekintést nyújt a legfontosabb tőkepiaci eseményekről. A fontosabb magyar tőzsdei cégekkel (MOL, OTP, Magyar Telekom, Richter) kapcsolatos hírek mellett tartalmazza az amerikai és ázsiai piacok áttekintését is.

 

Erste Csemege

Napi rendszerességű kiadvány, melynek neve is mutatja, hogy a főbb devizákkal (EUR, HUF, USD, JPY, GBP, TRY) és árupiaci termékekkel (olaj, arany) foglalkozik.

 

Erste Uzsonna

Napi rendszerességű, USA-tematikus részvénypiaci összefoglaló. A legmeghatározóbb amerikai vállalatokra és makrogazdasági adatokra koncentráló kiadvány kora délután, az amerikai piacnyitás előtt jelenik meg.

 


 

Az Erste Befektetési Zrt. által publikált legfrissebb piaci elemzéseket itt tekintheti meg.

 

Ötletgyár Maxi

Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is. Az elemzések jellemzően eladási illetve vételi ajánlásokat, a tőke védelmében pedig stop-loss szinteket is tartalmaznak.

 

Heti Menü

Heti, jellemzően pénteki megjelenésű kiadvány, mely a következő hét legfontosabb globális makroadatait és vállalati eredményeit foglalja össze, mintegy felhívva a figyelmet a jövő hét azon eseményeire, melyek a befektetők érdeklődésének a középpontjában állhatnak.


Erste Befektetési Zrt.
Kövessen minket! Facebook